srijeda, 11. rujna 2013.

HYPO I RAIFFEISEN BANKE UVECALI NAKNADE za 'tuđe' bankomate

Banke koje su imale niže naknade za podizanje novaca na bankomatima i POS uređajima drugih banaka zadnjih mjeseci usklađivale su ih s konkurencijom. Napravila je to krajem lipnja Hypo banka za debitne kartice Visu Electron i Maestro, podižući najmanju naknadu sa 15 na cak 20 kn, no uz isti postotak iznosa od 1,5 posto.

Naknade za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka u zemlji i inozemstvu u 5 mjesecu je povećala i Raiffeisen za debitne kartice vezane uz tekući račun te su im one sada iste kao u Hypo banci; iznose 1,5 posto, a najmanje cak 20 kn. Za Visu Electron vezanu za račun u eurima naknada je 1,5 posto, najmanje 2,60 eura, a za Visu Electron vezanu uz dolare 1 i pol posto, najmanje 3dolara i 30 centi. Ni oni nisu mijenjali cijenu paketa. OTP je naknadu na 20 kn, odnosno dva posto iznosa, podigla davne 2010 dok su cijenu paketa povećali lanjskog rujna.

Privredba banka Zagreb i Zagrebacka banka su najpovoljniji uz naknadu od 10 kuna pri podizanju novaca s tudih bankomata,a Splitska banka je najskuplja (naknada iznosi 25 kuna)......pa eto 10 puta mjesecno dignite po sto kuna na bankomatu koji nije Splitske banke a njihov ste korisnik i naplati vam se 10 puta 25 kuna naknada odnosno vrtoglavih 250 kuna.

1 komentar:

  1. Pozdrav, trebate li financijsku podršku? Treba li vam zajam?
    Ja sam Susan Benson iz Sunshine Financial Group. Zajmodavac sam i finansijski savjetnik.

    Pružamo sve vrste kredita (Persona Zajam, Poslovni zajam, Mortage zajam i mnogi drugi) Dajemo i dugoročne i kratkoročne, osigurane i neobezbjeđene kredite po pristupačnoj kamatnoj stopi od 3% godišnje. Za više informacija o našoj usluzi možete nam jednostavno pisati putem maila: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili nam poslati poruku direktno na WhatsApp ili Telegram putem: +447903159998 i dobiti odgovor u trenu.

    Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo pomoći vama u poboljšanju vaših dugoročnih i kratkoročnih financijskih ciljeva jer je vaša financijska stabilnost naš krajnji cilj.

    Puno ljudi se suočava s nevremenim financijskim izazovima, a neki od njih imaju teškoća dobiti zajam od lokalnih banaka ili drugih financijskih instituta iz nekih razloga.

    Ako vam stvarno treba rješenje za vaše financijske izazove, samo pišite mojoj firmi i mi ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite za nas, prijavljujete se pouzdanoj kompaniji koja brine o vašim finansijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša finansijska stabilnost i o vama ćete biti zbrinuti kroz cijeli proces.

    Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam vaš zahtjev za kredit putem:
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ILI;
    WhatsApp: +447903159998
    2020 © llSva prava zadržana

    OdgovoriIzbriši